Agency
Sofia Clean Agency Достъпна чистота! Почистване на домове и офиси 0889 888 557
02/444 14 22
 

Препоръки

Препоръки

Моя приятелка ми препоръча Sofia Clean Agency и аз реших да пробвам. Вкъщи имам две малки бебета - близнаци и почистването на дома ми идваше в повече.

Обадих се в агенцията и те веднага ме попитаха дали искам аз да си избера персонала или да ми пратят човек по техен избор. Аз избрах второто.

Дойдоха две жени - моята бъдеща помощничка и нейната супервайзорка, които наистина почистиха дома ми до основи. Не можех да го позная. Имах оставен подарък - ароматизатор, както и една папка с обръщение от управителките, договор, предложение за професионални препарати и други. Впечатлиха ме истински от самото начало.

След второто почистване на дома вече идваше само Нели, моята помощничка.

Вече няколко месеца не мога да си представя как ще изглежда къщата ми, ако я нямаше така ценната помощ, която ми предоставиха от Sofia Clean Agency.

Бих искала да използвам случая да благодаря искрено на основателките на агенцията и да препоръчам тази услуга на всички домакини!

 

Лидия Ангелова

12. Декември 2011г.

 
Препоръки

Обичам къщата ни да е чиста и подредена. В момента бебето ни прохожда и времето с него е по-важно от всичко друго. Наскоро моя приятелка ми препоръча едно нова агенция за почистване на домове – София Клийн. Въпреки, че предпочитам аз сама да пипна всичко вкъщи и да почистя, все пак реших да изпробвам агенцията. Останах изключително доволна – жената, която дойде дa почисти изпълни моите изисквания и дори остана време да изглади натрупалите се дрехи. След време се обадих отново в София Клийн, тъй като исках да се почисти дома ми след голямо събиране, както и да се измият прозорците. Дойде друга жена, но пак останах много доволна. Решихме със съпруга ми да се абонираме за домашна помощница, защото наистина си заслужава – печелиш време за детето и за себе си, а това е важно за нас.

 

Илияна Павлинова

01. Декември 2011г.

 
© 2012 София Клийн Ейджънси ООД
Изработка на сайт: Studio UXP