Agency
Sofia Clean Agency Достъпна чистота! Почистване на домове и офиси 0889 888 557
02/444 14 22

За нас

Sofia Clean Agency е комания, която създадохме и фокусирахме във вътрешното почистване на домове и почистване на офиси

Осъзнахме, че почистването на домове и почистването на офиси са услуги, подценени на пазара и намирането на домашна или офис помощница винаги е свързано с безброй телефонни разговори с приятели, колеги, притеснения за качеството на услугата и за факта, че пускаме чужд човек у дома (или в офиса). Както и факта, че обикновено представянето на наетия персонал е високо в началото и постепенно се занижава, а ние нямаме инструмент да го промением, освен да започнем да търсим нов.

Предлагането на този вид услуги от специализираните компании е сякаш помежду другото - помежду почистването на административни, търговски сгради, фасадно или друго почистване. Или пък цената, на която се предлага е нереално висока – такава, каквато ние самите никога не бихме платили за почистване на дома или офиса!

Ние Ви предоставяме домашна помощница за гарантиран брой часове (съобразени с големината на жилището или офиса). Ваше е решението какво ще прави тя - стандартно почистване на дома, сезонно почистване на прозорци и дограма или ще изглади, вземе химическото чистене, напазарува от кварталния магазин, ще плати сметките, за които все не остава време.

Освен абонаментното почистване на домове и офиси, ние Ви представяме и услуги като еднократно основно почистване, сезонно почистване, преди да се нанесете в ново жилище или след ремонт, преди или след парти.

Ние си поставихме за цел да улесним ежедневието Ви!

Кои сме ние?

Прессъобщение за изпълнение на договор по проект „Създаване на работни места за продължително безработни и неактивни лица в сферата на чистотата“

Прессъобщение за финализиране на договор по проект „Създаване на работни места за продължително безработни и неактивни лица в сферата на чистотата“


Ива Василева  

Ива Василева

Завършила Френска Езикова Гимназия, Бакалавър „Икономика на труда”,  УНСС,  гр. София и Магистър по Бизнес Администрация, Великотърновски Университет „Св. Кирил и Методий” и БАН.  Работила и живяла в САЩ в началото на професионалната си кариера. В България заемала мениджърски позиции в големи компании в телекомуникационния, охранителния и строителния сектор.

   

100% Сигурност

100% Сигурност

Всяка домашна помощничка, която допускате в дома си, ще се идентифицира с помощта на фирмен ID и ще носи униформа с прилежащите идентификации на компанията.

 

Контрол на качеството

Контрол на качеството

Нашите служители са не само обучени как да доставят постоянно високо качество на услугата, но те биват проверявани и оценявани от наш служител по „ Контрол на качеството”.

 

Избор на персонал

Избор на персонал

Вие можете да изберете Вашата помощница от списък с обучени служители. При необходимост бихме могли да я заменим с друга. Комуникирате директно с нас при евентуален проблем.

Няколко причини да изберете нас!

 

БЪРЗО подсигуряване на необходимия Ви персонал за почистване на дома или офиса, съобразен с Вашият график.

   

ДИСКРЕТНОСТ, КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ и СИГУРНОСТ

   

ПЛАЩАНЕ НА ЕДНА ЦЕНА, която Ви гарантира присъствие на Вашата домашна (офис) помощница определен брой часове.

 

ВАШ ИЗБОР от предварително селектирани кандидатури, а не определен от нас човек. Ние ще Ви изпратим кратко CV, снимка и препоръките на няколко кандидатки, а решението ще бъде Ваше.

   

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СМЯНА НА ПЕРСОНАЛА, при необходимост. ДИРЕКТНА комуникация с наш представител, а не с подсигуреният Ви персонал.

   

ПОСТОЯННО ВИСОКО КАЧЕСТВО на услугите - ние не само обучаваме нашия персонал, но следим  и инспектираме представянето му.

© 2012 София Клийн Ейджънси ООД
Изработка на сайт: Studio UXP